Mazda Motor Serbia

Beograd

Street
11000 Beograd

Radno vreme

Prodaja Servis
mazda2 hero

Otkrijte smisao za zabavu

 

Sigurna, odličnog odziva i okretna po gradskim ulicama, dinamikom vožnje potpuno nova Mazde2 uvek će vam navući osmeh na lice. Uz to ćete ceniti i udobnost vožnje, kao i stabilnost držanja pravca na autoputu.

SKYACTIV tehnologija kombinuje izuzetne ekološke performanse sa naprednom i-ACTIVSENSE bezbednosnom tehnologijom – inspirišuća pouzdanost gde god pošli.

Inteligentni sistem kočenja u gradskoj vožnji (SCBS)

Rešite se stresa u gradskoj vožnji sa našim inteligentnim sistemom kočenja u gradskoj vožnji (SCBS).

Ugrađeni senzori neprestano nadziru udaljenost i brzinu približavanja vozilu ispred. Ako sistem utvrdi da je verovatan sudar pri malim brzinama (radi pri brzinama do 30 km/h), SCBS priprema kočnice za hitno zaustavljanje. Ako je neophodno, sistem će automatski zakočiti umesto vas kako bi sprečio sudar ili umanjio njegove posledice pri malim brzinama (serijska oprema kod Revolution Top).

  • “mazda2 aktivni vozački zaslon”

   Head-up displej

    

   Pruža vam neophodne informacije o vožnju u realnom vremenu, uključujući brzinu, uputstva za navigaciju pri skretanju i bezbednosna upozorenja sistema i-ACTIVSENSE. Head-up displej nalazi se na vrhu instrument table kako bi se informacije projektovale u visini vaših očiju. Kako bi se izbeglo gomilanje informacija, head-up displej prikazuje samo do tri stavke istovremeno (dostupan serijski u paketu Revolution Top).

   Head-up displej

  • “mazda2 poluga mjenjača” mazda2 interijer “potpuno nova mazda2” mazda2 2015 “

   SKYACTIV-Drive

   Uživajte u preciznim, uglađenim i brzim promenama stepena prenosa za sportske performanse. Uzeli smo svoj hvaljeni SKYACTIV-Drive automatski menjač, olakšali ga i smanjili za ugradnju u potpuno novu Mazdu2.

   Rezultat je niža potrošnja goriva, direktniji dotok snage i puno zabave u vožnji, jer se menjač ponaša kao da je ručni – naš najmanji automatik pokazuje se na svim poljima.

   SKYACTIV-Drive

  • Sistem nadzora mrtvih uglova

   Potpuno nova Mazda2 vidi i one stvari koje ni vi ne vidite - deluje kao dodatni par očiju. To je zato što sistem nadzora mrtvih uglova koristi senzore koji nadziru vozila u susednim saobraćajnim trakama do udaljenosti od 45 metara iza vas. Ako se vozilo približava, a vi naznačite da želite da promenite kolovoznu traku, sistem vas upozorava zvučnim alarmom i bljeskanjem indikatora na spoljnim retrovizorima. Uključuje čak i upozorenja za saobraćaj iza i sa strana vozila kada npr. izlazite unazad.

   Sistem nadzora mrtvih uglova

  Prikazani model možda nije jednak modelima namijenjenima srpskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.  

  Login