Mazda Motor Serbia

Beograd

Street
11000 Beograd

Radno vreme

Prodaja Servis
mazda2 hero

Upečatljiv stil iznutra i spolja

 

Sportske konture karoserije i mišićava pojava potpuno nove Mazde2 izražavaju dinamiku. Dizajn KODO – duša pokreta proteže se od prednjeg do zadnjeg kraja. Njen dinamičan stav izgleda kao sprinter u startnom bloku koji se upravo sprema da oslobodi ogromnu energiju.

Elegantna unutrašnjost pruža vrhunski kvalitet izrade, ergonomski dizajn i tehnološke inovacije - rezultat je osećaj jedinstva sa automobilom.

  • “mazda2 interijer” mazda2 vozačevo sjedalo “potpuno nova mazda2” mazda2 2015 “mazda2 instrument ploča”

   Kabina usmerena prema vozaču

   Potpuno nova Mazda2 izgrađena je oko vozača sa ergonomskim komandama i displejima. Funkcije poput sistema MZD Connect* pružaju vam snažan osećaj jedinstva sa automobilom.

   Sa ergonomskim rasporedom ručica i prekidača i podesivim upravljačem i sedištima, lako je pronaći idealan položaj za vožnju. Ostavili smo i više prostora za ramena napred i napravili širu centralnu konzolu.

   Kabina usmerena prema vozaču

  • “mazda2 interijer” mazda2 vozačevo sjedalo, crvena, “potpuno nova mazda2” mazda2 2015 “mazda2 instrument ploča” mazda2 crvena

   Inovativan, elegantni dizajn

    

   Pripremite se za poletanje. Ako sednete u sporstski elegantni enterijer potpuno nove Mazde2, videćete da podseća na kokpit aviona.

   Sklop instrumenata oblikovan je kao u avionu, a instrument tabla se proteže se poput krila aviona. Čak i ventilacioni otvori klima-uređaja predstavljaju dizajn mlaznog aviona sa linijama na oblogama vrata koji stvaraju utisak mlaza koji izlazi iz motora.

   Inovativan, elegantni dizajn

  • “mazda2 prednja svjetla” mazda2 led svjetla “potpuno nova mazda2” mazda2 2015 “mazda2 sprijeda” mazda2 crvena

   LED prednja svetla

   Potpuno nova Mazda je naš prvi automobil sa LED prednjim svetlima sa četiri elementa postavljenih u vrhovima karakterističnih hromiranih krila - izraz istinske vitalnosti i dinamičkog kretanja.

   Prednja svetla niskog profila imaju upečatljiv, gotovo predatorski izraz tokom dana, a ističu se i u najmračnijim noćima, pružajući vrhunsku vidljivost i domet (dostupno samo na modelima Revolution i Revolution Top).

   LED prednja svetla

  • “mazda2 5 vrata” mazda2 crvena “potpuno nova mazda2” mazda2 2015 “mazda2 kotači” mazda2 krilo, retrovizor

   Sportske aluminijumske felne

   Izraz sportskog duha i dinamičkog pokreta od poklopca motora do felni. Od paketa Attraction nova Mazda2 serijski dolazi sa 15-inčnim aluminijumskim felnama, dok se model Revolution Top ponosi kontrastnim 16-inčnim aluminijumskim felnama. Oba dizajna prenose utisak snage i čvrstoće koji nadopunjuje atletski, mišićav stav potpuno nove Mazde2.

   Sportske aluminijumske felne

  Prikazani model možda nije jednak modelima namijenjenima srpskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.  

  Login