Mazda Motor Serbia

Beograd

Street
11000 Beograd

Radno vreme

Prodaja Servis
KODO dizajn

“Conventional car designers look to the worlds of fashion and style.

Čisti užitak u vožnji

 

Elegantan i srčan, dizajn KODO – duša pokreta istinski je odraz filozofije Jinba Ittai, jedinstva konja i jahača. Opčinjeni elegancijom i usredotočeni na stvaranje neraskidive veze između vozača i automobila, naši dizajneri su neumorno radili kako bi stvorili filozofiju dizajna koja otelovljuje dinamičnu lepotu življenja. Ona se može osetiti i u automobilu i izvan njega, jer prenosi energiju pokreta na one koji je vide i stvara neodoljivu želju za vožnjom.

car
car

upquote Oblikovanje gline omogućuje nam intuitivno stvaranje oblika koji će ljudima prirasti srcu. downquote

Norio Terauchi

Galerija Jedinstven spoj lepote i tehnike

MAJSTORI LAKIRERI

Majstori za lakiranje neumorno rade da bi postigli savršenstvo boje; pomerajući mogućnost boje do krajnjih granica, oni postižu onu prepoznatljivu dubinu i sjaj kojima se Mazda odlikuje.

Alat majstora za lakiranje je pištolj za prskanje.

Soul crvena je Mazdina prepoznatljiva boja karoserije.

JEDINSTVENA TEHNOLOGIJA LAKIRANJA

 

Mazdina izvanredna kvaliteta lakiranja udahnjuje život KODO dizajnu, ističući lepotu svake pojedine linije. Mazda je predana inovativnoj tehnologiji lakiranja, pa je stoga razvila jedinstveni ekološki sistem troslojne mokre boje na bazi rastvarača (eng. Solvent Borne Three Layer Wet Paint System) i sistem lakiranja vodenom tehnologijom (eng. Aqua-tech Paint System). Mazdinim ekskluzivnim pristupom naprednoj tehnologiji lakiranja – TAKUMINURI – uravnotežuju se dubina i sjaj Mazdinih prepoznatljivih boja karoserije.

DIZAJN U ČIJEM JE SREDIŠTU ČOVEK

Mazda. DRIVE TOGETHER

ZA MAKSIMALNU UDOBNOST

 

Vrlo dobro razumemo fizičko ponašanje, stoga je naš pristup unutrašnjem dizajnu usmeren na jedno: povezivanje vozača s njegovim automobilom. Naš razvojni postupak je zajednički trud inženjera i dizajnera iz nekoliko različitih odeljenja u cilju stvaranja optimalnog položaja za vožnju. Ovaj pristup dizajnu u čijem je središtu čovek omogućava maksimalnu kontrolu, potpunu sigurnost i vrhunski užitak u vožnji. Stvaranjem vozila u čijem je središtu vozač i prilagođavanjem svih tehnologija vozaču postižemo potpuni sklad vozača i automobila: Jinba Itai.

NAGRADE

PREPOZNAT I NAGRAĐEN INOVATIVNI DIZAJN

 

Sve što radimo u kompaniji Mazda smelo je, genijalno i zabavno. Zbog toga smo osvojili mnoga priznanja i primili više od 350 nagrada za dizajn i inovacije. Od nagrade Red Dot za dizajn do nagrade What Car? za automobil godine, naša dostignuća su priznanje i dokaz da je naša filozofija dizajna uspešna u nepobedivoj kombinaciji estetike, ekonomičnosti i voznih performansi.

Prikazani modeli, boje i određeni elementi unutrašnje i spoljne opreme mogu se razlikovati od modela namenjenim lokalnom tržištu.

Login